230510 TM Campus new HQ cyberjaya 05
in ,

TM sudah tinggalkan menara TM, kini TM Kampus di Cyberjaya adalah pejabat utama

TM telah melancarkan ibu pejabat baharunya di Kampus TM di Cyberjaya, menggantikan Menara TM yang ikonik di Kuala Lumpur. Langkah ini menandakan komitmen TM untuk mencipta ruang inovatif yang memacu ketangkasan, fleksibiliti dan kecekapan melalui kerjasama digital dan persekitaran kerja hibrid. Ibu pejabat baharu ini menawarkan persekitaran kerja yang dinamik dengan ruang terbuka yang direka untuk pengaturan kerja hibrid, mencerminkan dedikasi TM terhadap produktiviti yang lebih tinggi dan suasana kerja yang merangsang.

FvvhKowaYAARqZJ

Kampus TM, selain berkhidmat sebagai ibu pejabat TM yang baharu, menempatkan Hab Inovasi TM, Pusat Perisikan Rangkaian TM, dan Pusat Data Teras TM. Tempat kerja bersepadu ini menyediakan ruang pejabat terbuka, infrastruktur teknologi termaju dan kawasan kerjasama khusus, memperkasakan pekerja untuk menyampaikan penyelesaian inovatif kepada pelanggan. Kampus ini menampilkan reka bentuk mesra alam yang mampan, menggabungkan ruang hijau dan cahaya semula jadi yang mencukupi, mewujudkan suasana yang sihat dan memberi inspirasi kepada pekerja.

FvvhKo7akAAIj2v

FvvhKotaAAAG6uC

TM sedang mengubah cara kerjanya dengan memanfaatkan pelbagai teknologi, termasuk Automasi Proses Robotik (RPA), kecerdasan buatan, analitik dan alatan kerja jauh. Selaras dengan komitmennya terhadap inovasi berpusatkan manusia sejagat, TM menawarkan platform pembelajaran atas permintaan dan peluang latihan teknologi. Ini sejajar dengan janji jenama baharu TM, “Your Next is Now,” yang memanfaatkan teknologi untuk memperkasakan individu, membolehkan mereka memacu perubahan dan merealisasikan aspirasi mereka, sama ada melibatkan skala idea besar, membina perniagaan baharu atau mengutamakan penjagaan alam sekitar.

Sumber: SoyaCincau

ydpa raja charles 1

Istana Negara berkongsikan kisah persahabatan YDPA Agong dengan Raja Charles III

YouTube ad blocker

YouTube dilaporkan sedang menguji sekatan untuk AdBlock