in

Marshall memperkenalkan fon telinga Motif II ANC di Malaysia dengan harga RM959

Marshall, jenama audio yang ikonik, telah melancarkan fon telinga Motif II ANC di Malaysia. Fon telinga baharu menampilkan kualiti bunyi yang lebih baik, pembatalan hingar aktif (ANC) dan reka bentuk yang lebih mampan.

Fon telinga Motif II ANC menggunakan dua pemacu audio 6mm untuk menyampaikan bunyi yang kaya dan seimbang dengan bass dalam dan vokal yang jelas. Teknologi ANC membantu menyekat bunyi ambien, supaya anda boleh menikmati muzik anda tanpa gangguan. Fon telinga juga mempunyai mod ketelusan yang membolehkan anda mendengar persekitaran anda apabila diperlukan.

marshall motif ll anc 2

Fon telinga Motif II ANC diperbuat daripada plastik kitar semula, yang lebih tahan lama daripada binaan plastik tradisional dan membantu mengurangkan kesan alam sekitar. Fon telinga mempunyai penarafan kalis air IPX5, jadi anda boleh memakainya semasa hujan atau berpeluh tanpa bimbang. Sarung pengecas adalah kalis air IPX4.

Fon telinga Motif II ANC bersambung ke peranti anda melalui Bluetooth 5.3 dengan sokongan Bluetooth LE untuk penggunaan kuasa yang rendah. Fon telinga menawarkan sehingga 6 jam masa main wayarles dengan sekali cas (9 jam dengan ANC dimatikan). Sarung pengecas menyediakan tambahan 30 jam masa bermain (43 jam tanpa ANC). Pengecasan pantas memberi anda satu jam masa bermain tambahan selepas hanya 15 minit mengecas. Sarung pengecas juga menyokong pengecasan tanpa wayar.

marshall motif anc earbuds

Fon telinga Motif II ANC mempunyai kawalan sentuh untuk main balik, kelantangan dan ANC. Aplikasi Marshall membolehkan anda menyesuaikan profil bunyi dan tetapan penyama fon telinga.

Fon telinga Marshall Motif II ANC kini boleh didapati di Malaysia pada harga RM959 daripada Harvey Norman, Vivid Concepts, Flash Gadgets, Thundermatch (TMT), dan tapak web Ash Asia, Shopee dan Lazada.

chloe tong israel grab

Grab jawab kontroversi mengenai lawatan keluarga pengasas syarikat ke Israel

398737925 18007633532079211 9137774048704145673 n

Lebuhraya Setiawangsa Pantai (SPE) dibuka dengan tol percuma selama 30 hari