google play pass
in ,

Google Play Pass kini tersedia di Malaysia dengan harga langganan RM10.99 sebulan

Google diketahui telah melancarkan perkhidmatan langganan Play Pass di Malaysia. Play Pass memberi pengguna akses kepada gedung lebih daripada 500 permainan, aplikasi dan buku premium tanpa iklan atau pembelian dalam aplikasi.

Perkhidmatan tersebut berharga RM10.99 sebulan, atau RM99.00 setahun. Pengguna juga boleh mencuba Play Pass secara percuma selama sebulan untuk mencuba.

google playpass

Untuk mendaftar Play Pass, pengguna perlu membuka gedung aplikasi Google Play dan, ketik pada ikon profil di penjuru kanan sebelah atas. Kemudian, ketik Play Pass. Pengguna juga boleh pergi ke tapak web Google Play dan mendaftar di sana.

Setelah mendaftar, pengguna boleh menyemak imbas gedung Play Pass dan memuat turun sebarang permainan atau aplikasi yang mereka mahukan. Mereka juga boleh membaca mana-mana buku yang terdapat di gedung perpustakaan.

Play Pass ialah cara terbaik untuk menjimatkan wang pada permainan dan aplikasi yang premium. Ia juga merupakan cara terbaik untuk mencuba permainan dan aplikasi baharu tanpa perlu risau tentang iklan atau pembelian dalam aplikasi.

Sumber: Amanz

kim seon ho kuala lumpur 2023

Kim Seon Ho melawat tempat terkenal dan mencuba Cendol di Kuala Lumpur

Seliman Bandang dies 113 2

Seliman Bandang, lelaki tertua di Malaysia, meninggal dunia pada usia 113 tahun