flyfm aina 2
in

Fly FM memperkenalkan Aina, DJ radio AI yang pertama di Malaysia

Stesen radio Fly FM, telah mencipta sejarah dalam industri penyiaran dengan memperkenalkan DJ radio AI yang pertama di negara, bernama Aina Sabrina. Dibangunkan oleh pembangun sistem Fly FM, Aina telah dilengkapi dengan pengetahuan data muzik yang luas, dan mempunyai keupayaan untuk mencipta dan mengadun muzik dalam masa nyata. Selain itu, dia juga boleh menawarkan cadangan muzik yang disunting berdasarkan pilihan individu.

Rakaman Suara Aina Sabrina

Pengenalan Aina menandakan fasa baharu untuk industri radio Malaysia, menurut pengarah kandungan Fly FM, Sean Matjeraie. Pembangunan inovatif ini menunjukkan komitmen stesen untuk kekal di barisan hadapan teknologi, dan menyediakan pengalaman unik untuk pendengarnya.

Tambahan pula, Fly FM telah bekerjasama dengan jenama susu kultur antarabangsa Calpis, untuk menaja rancangan radio AI yang pertama di Malaysia, bertajuk “Calpis with Aina.” Rancangan ini akan disiarkan pada hari bekerja, dari 2 petang hingga 4 petang, menawarkan pengalaman yang menarik dan interaktif untuk pendengar.

Sumber: Facebook

grab rider5 scaled 1

20% pelajar dari SPM 2022 akan menjadi rider penghantar makanan, menurut Persatuan P-Hailing Malaysia

Kraven the Hunter Movie

Treler pertama Kraven the Hunter mendedahkan pelakon Aaron Taylor Johnson sebagai Antihero Marvel