g2ldICBKSr0MvDYaqJf5Xg07EL3t4WrMFFZEq4J3
in

Elon Musk beri sekilas pandang xAI Grok, pelanggan X Premium+ dapat akses awal

Elon Musk baru-baru ini menawarkan sekilas pandang produk pertama xAI, iaitu Grok, bot sembang yang serupa dengan OpenAI ChatGPT. Elon Musk mendakwa bahawa Grok direka untuk memasukkan jenaka ke dalam responsnya dan akan tersedia kepada semua pelanggan X Premium+ sebaik sahaja ia tamat tempoh beta.

Grok direka bentuk untuk memahami dan menjiwai pengguna secara intuitif, mewujudkan perhubungan sambil turut memberikan pengalaman yang menyeronokkan. Ia menyertai barisan platform sembang interaktif, tetapi dengan tumpuan unik pada empati dan pemahaman.

wp 1699097016677

wp 1699097016687

Perkembangan ini menyusuli pengumuman Elon Musk baru-baru ini di platform X (Twitter), di mana beliau menyatakan bahawa xAI bersedia untuk mengeluarkan AI pertamanya kepada kumpulan terpilih. Menurut Elon Musk, model AI ini pada masa ini adalah yang terbaik dalam beberapa aspek penting.


Elon Musk telah merancang untuk membina saingan kepada ChatGPT sejak awal tahun, dan pembentukan xAI adalah satu langkah ke arah matlamat itu. Elon Musk juga telah membayangkan bahawa dia merancang untuk menggunakan data Twitter untuk melatih model AI di xAI.

Sumber: X (Twitter)

Jilid Akhir Ella Puteri Kota 9 scaled 1

Penyanyi rock negara lagenda Ella bercerita mengenai masalah kehilangan pendengaran

pickpocket 542736887

Wanita Malaysia berumur 75, mencuri di Singapura sejak 1971 dijatuhkan hukuman penjara 4 tahun