in

Treler Teaser baharu Percy Jackson and the Olympians akan tiba di Disney+

Treler teaser baharu untuk siri Disney+ Percy Jackson and the Olympians sudah dikeluarkan, dan pastinya peminat Percy Jackson teruja untuk adaptasi siri buku kegemaran Rick Riordan muncul di platform Disney+.

image 1

Dalam treler tersebut, kita melihat Walker Scobell sebagai Percy Jackson, seorang budak lelaki yang mendapati bahawa dia adalah anak kepada dewa laut Poseidon. Percy mesti menerima identiti baharunya dan belajar menggunakan kuasanya untuk menyelamatkan dunia daripada kuasa jahat.

Sepanjang perjalanan, Percy akan disertai oleh rakannya Grover Underwood (Aryan Simhadri) dan Annabeth Chase (Leah Sava Jeffries). Mereka bertiga akan memulakan satu siri pengembaraan epik ketika mereka berhadapan dengan raksasa dan para dewa.

Everything to Know About the Percy Jackson and the Olympians TV Series

Treler teaser itu juga memaparkan sekilas pandang beberapa pelakon jemputan, termasuk Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman, Lance Reddick, Adam Copeland, Charlie Bushnell, Dior Goodjohn, Jessica Parker Kennedy, Olivea Morton, Suzanne Cryer, Timm Sharp, dan Timothy Omundson.

Percy Jackson and the Olympians akan ditayangkan di platform Disney+ bermula 20 Disember 2023. Siri ini akan ditayangkan selama lapan episod, dengan dua episod pertama ditulis bersama oleh Rick Riordan sendiri.

percy jackson poster 1695124647359

f51af6d171655f2a6adb1f4d73e89ae0

Apple Pay kini menyokong kad Wise untuk pengguna di Malaysia

maxresdefault 22

Treler filem Dream Scenario mengubah Nicolas Cage menjadi bintang tular baharu