in

Treler Marvel’s Echo menghidupkan semula watak Kingpin dan Daredevil, bermula 10 Januari 2024

Marvel Studios telah mengeluarkan treler rasmi pertama untuk siri baharu mereka yang akan datang, Echo, dan ia kelihatan seperti berlainan daripada tona siri studio. Treler itu menampilkan aksi pantas, lebih ganas dan nada yang lebih gelap dan matang daripada mana-mana projek MCU setakat ini.

echoofficialtrailer ign blogroll 1699028213227

Treler itu mengikuti watak Maya Lopez/Echo (Alaqua Cox), seorang antihero bisu yang sedang bergelut untuk menerima masa lalunya dan mencari tempatnya di dalam dunia. Dia mesti mengemudi dunia penjenayah yang serba bahaya, sementara menghadapi ancaman daripada Kingpin (Vincent D’Onofrio) dan Daredevil (Charlie Cox).

Salah satu perkara yang paling menarik tentang treler Echo ialah tahap keganasannya. Terdapat beberapa adegan pergaduhan yang berdarah, pertempuran senjata, dan juga babak penyeksaan. Ini adalah kelainan ketara daripada projek MCU yang lain, yang pada umumnya lebih ringan dan komedi.

ECHO 110323 03 0f4f9a3b48204b71854e7d7008acaae3

Menurut pengarah Sydney Freeland, rating TV-MA Echo adalah disebabkan oleh fakta bahawa protagonis rancangan itu bukanlah seorang yang sempurna. Maya ialah watak yang kompleks dan samar-samar dari segi moral, dan persembahan itu tidak akan lari daripada meneroka sisi gelapnya.

Treler itu juga membayangkan hubungan rapat Echo dengan siri Daredevil. Charlie Cox disahkan akan memainkan semula peranannya sebagai Matt Murdock/Daredevil dalam rancangan itu, dan treler itu menampilkan beberapa visual dan persamaan tematik dengan siri Netflix.

Echo ditetapkan untuk ditayangkan perdana di Disney+ dan Hulu pada 10 Januari 2024.

echo teaser digital ka v4 lg 93bc3b27

WALID ABU ALI copy 1699007178

Kempen boikot rakyat Malaysia terhadap perniagaan menyokong Israel mendapat pujian duta Palestin

39369 Petronas Twin Towers

Pihak Menara Petronas mohon maaf selepas pelanggan tidak dilayan secara adil