in

Teaser treler siri aksi nyata Yu Yu Hakusho dikeluarkan oleh Netflix

Netflix telah mengeluarkan video teaser pertama untuk aksi nyata siri manga dan anime legenda, Yu Yu Hakusho. Siri itu akan ditayangkan pada 14 Disember 2023, diarahkan oleh Sho Tsukikawa dan dibintangi oleh Takumi Kitamura, Jun Shison, Kanata Hongo, Shuhei Uesugi, Kenichi Takito, Goro Inagaki dan Go Ayano.

Yu Yu Hakusho mengikuti kisah watak Yusuke Urameshi, seorang remaja yang dibunuh oleh trak ketika menyelamatkan nyawa seorang kanak-kanak. Yusuke diberi peluang kedua untuk hidup oleh Koenma, anak kepada penguasa Dunia Roh, dan ditugaskan untuk menjadi Detektif Roh. Sebagai Detektif Roh, Yusuke mesti menyiasat dan menyelesaikan beberapa kes paranormal.

screenshot

Video teaser untuk aksi nyata Yu Yu Hakusho adalah pendek tetapi penuh aksi. Ia memberi kita gambaran visual mengenai rancangan itu dan masih setia pada bahan sumbernya.

Netflix telah melancarkan aksi nyata anime sejak beberapa tahun kebelakangan ini, dengan siri seperti One Piece dan Castlevania yang terbukti popular dan mendapat pujian peminat.

Sumber: Netflix

AAAAQSixWzVNRbIefTwPtNHBewDR8J0DxzqZ1GxMZOkZtxMsbdO5YjFgWNcpA5Z18nZnGP30kwOqYMQGAPlOMtRtrDOWEYEsxQPLCwUKdDi2skVdj3RDhRh0cY7vtwkwyOGutHYNfXsaiATDGUlIL 7PzeQH

curi misai harimau

Perhilitan buat laporan polis selepas video lelaki curi misai harimau tular

shuk sahar fara salleh jeles

Shuk Sahar dikatakan ugut Fara Salleh disebabkan komen seseorang di Instagram