in

Teaser trailer siri animasi BoBoiBoy Galaxy musim ke-2 dikeluarkan

Monsta telah mengeluarkan teaser pendek untuk sekuel siri animasi popular BoBoiBoy Galaxy. Teaser tersebut yang disiarkan di saluran YouTube rasmi BoBoiBoy, menampilkan kepulangan protagonis yang dikenali peminat BoBoiBoy, serta beberapa watak baharu.

Teaser bermula dengan BoBoiBoy berhadapan dengan musuh baru. BoBoiBoy kini dilihat mempunyai peranti seperti jam yang membolehkannya mengawal kuasa unsurnya. Dia menggunakan peranti ini untuk berubah menjadi bentuk unsur baharunya, termasuk Kilat, Angin, Bumi, Api, Air, Daun dan Cahaya.

BoBoiBoy Galaxy 2 1

Teaser itu turut menampilkan beberapa watak baharu, termasuk seorang gadis muda bernama Yati, makhluk asing misteri bernama Qually, dan seorang pahlawan berkuasa bernama Gentar. Tidak jelas apakah peranan yang akan dimainkan oleh watak-watak ini dalam siri ini, tetapi mereka pasti menambah keterujaan dan tipu daya.

Berikut adalah sinopsis Boboiboy Galaxy 2 berdasarkan komik:

Boboiboy Galaxy 2 Monsta Rayakan 14 Tahun dengan teaser perdana

Pengembaraan baru bermula! BoBoiBoy dan rakan-rakan telah berpindah ke pangkalan TAPOPS baharu di Planet Bumi, di mana mereka telah ditugaskan untuk mengekalkan keamanan di galaksi. BoBoiBoy berazam untuk membongkar rahsia Kuasa Elemen Tahap Ketiga dengan mengikut jejak langkah Master Elemental purba.

Pencarian ini akan membawa wira-wira kita dari Bumi dalam pengembaraan yang menarik sambil mereka meneroka planet asing yang hebat dan menghadapi musuh baharu yang kuat.

BoBoiBoy Galaxy Musim 2 ditetapkan untuk ditayangkan pada Disember 2023. Siri ini akan diterbitkan oleh Monsta dengan kerjasama studio luar, termasuk pekerja bebas dan studio luar negara melalui inisiatif “Monsta Satellite”.

Sumber: YouTube

tempat pelancaran roket angkasa

MOSTI kaji kebolehlaksanaan membangunkan tapak pelancaran roket ke angkasa lepas

raja permaisuri roti canai

Raja Permaisuri Agong raikan Roti Canai dinobat sebagai roti terbaik dunia