one piece post credits scene 64f1acd79c3ed
in

Siri aksi nyata One Piece Netflix diumumkan akan kembali untuk musim ke-2

Siri One Piece aksi nyata telah diperbaharui untuk musim kedua di Netflix. Pengumuman itu dibuat di media sosial pada hari Khamis, tepat dua minggu selepas siri itu ditayangkan dalam perkhidmatan penstriman.

Siri yang berdasarkan manga dan anime popular dengan nama yang sama, mengikuti pengembaraan Monkey D. Luffy, seorang lanun muda yang mencari harta karun mitos One Piece di Lautan Biru.


Iñaki Godoy membintangi Luffy, dengan Mackenyu sebagai Roronoa Zoro, Emily Rudd sebagai Nami, Jacob Romero sebagai Usopp, dan Taz Skylar sebagai Sanji. Pelakon juga termasuk Vincent Regan, Ilia Isorelýs Paulino, Morgan Davies, Aidan Scott, Langley Kirkwood, Jeff Ward, Celeste Loots, Alexander Maniatis, McKinley Belcher III, Craig Fairbrass, Steven Ward, dan Chioma Umeala.

Matt Owens dan Steven Maeda berkhidmat sebagai penulis, penerbit eksekutif, dan penyampai rancangan dalam siri ini. Pencipta asal One Piece, Eiichiro Oda juga bertindak sebagai penerbit eksekutif bersama Marty Adelstein dan Becky Clements of Tomorrow Studios. Siri ini dicipta dengan kerjasama Shueisha dan diterbitkan oleh Tomorrow Studios dan Netflix.

one piece netflix review 3s1b

Pembaharuan itu bukanlah sesuatu yang mengejutkan. Siri ini telah berada di bahagian atas carta 10 teratas mingguan Netflix sejak dua minggu lalu, dan telah diterima baik oleh para pengkritik. Adelstein juga sebelum ini memberitahu sumber Variety bahawa skrip telah pun selesai untuk musim kedua. Clements membuat susulan dengan mengatakan bahawa musim kedua boleh siap “di antara satu tahun dan 18 bulan” dari sekarang.

Sumber: X (Twitter)

download 7

Kurang daripada 20% rakyat Malaysia menggunakan pengangkutan awam

gto 26 years

Takashi Sorimachi akan kembali sebagai Great Teacher Onizuka selepas 26 tahun