in

Netflix keluarkan treler rasmi Pokémon Concierge, siri bermula 28 Disember 2023

Para peminat Pokémon pasti menantikan siri baharu mereka di Netflix, dinamakan Pokémon Concierge, sebuah minisiri animasi yang akan dilancarkan pada penghujung Disember 2023. Ini merupakan kerjasama pertama antara syarikat penstriman dengan The Pokémon Company, menghimpunkan francais Pokémon yang digemari dengan animasi yang dihasilkan dengan seni stop-motion.

Screen Shot 2023 11 15 at 11.30

Siri ini terdiri daripada empat episod, dan setiap satunya berdurasi antara 14 hingga 20 minit. Sebuah treler untuk rancangan itu akan dikeluarkan pada hari Rabu di Jepun dan Selasa di seluruh dunia, memberikan peminat pandangan ke dalam dunia Pokémon Concierge yang serba baharu.

Minisiri ini diarahkan oleh Ogawa Iku, dengan lakon layar ditulis oleh Doki Harumi. Uesugi Tadahiro telah meminjamkan bakatnya kepada seni konsep dan reka bentuk watak.

Menambah tarikan siri itu ialah lagu tema utama, “Have a Good Time Here,” yang dipersembahkan oleh penyanyi legenda Mariya Takeuchi, seorang penyanyi terkenal dalam genre muzik City Pop Jepun yang popular pada sekitar 1980-an, yang terkenal dengan lagunya “Plastic Love”, dan “Stay With Me.”

pokemon concierge gets december premiere date 5nug

Pelakon suara Jepun termasuklah Non (“In This Corner of the World”) sebagai Haru; Ai Fairouz (“JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean”) sebagai Alisa; Okuno Eita (“Yell”) sebagai Tyler; dan Takemura Yoshiko (“Tiger & Bunny”) sebagai Watanabe.

Pelakon suara Inggeris menampilkan Karen Fukuhara (“The Boy and the Heron”) sebagai watak Haru; Imani Hakim (“Everybody Hates Chris”) sebagai Alisa; Josh Keaton (“Voltron: Legendary Defender”) sebagai Tyler; dan Lori Alan (“SpongeBob Squarepants”) sebagai Watanabe.

Pokémon Concierge akan tiba di platform Netflix pada 28 Disember 2023.

F 7FW9PX0AAkc3f

ktm komuter mydebit

KTM Komuter kini menerima pembayaran kad MyDebit, tapi RM30 akan ditolak sementara setiap kali digunakan

siti nurhaliza umg israel

Siti Nurhaliza terkejut dengan mesej pro-Israel Universal Music