in

Godzilla kembali semula dalam treler pertama untuk siri Monarch: Legacy of Monsters di Apple TV+

Apple TV+ telah mengeluarkan treler pertama untuk Monarch: Legacy of Monsters, siri 10 episod berdasarkan francais Monsterverse dari Legendary yang menampilkan kaiju ikonik seperti Godzilla, King Kong dan King Ghidorah. Treler itu memberi kita gambaran tentang pertempuran epik yang menanti kita, serta drama manusia yang akan berlaku apabila dua adik beradik mendedahkan hubungan keluarga mereka dengan organisasi Monarch.

Treler dibuka dengan watak Bill Randa (John Goodman), watak yang pertama kali memperkenalkan kita kepada Monarch dalam filem Kong: Skull Island. Randa dilihat memberi ucapan tentang kepentingan mempelajari makhluk kaiju, dan bagaimana mereka bukanlah raksasa yang kita fikirkan. Ini menetapkan nada untuk siri ini, yang akan meneroka hubungan kompleks antara manusia dan kaiju.

Monarch Legacy of Monsters 1 1 scaled 1

Kami kemudian melihat satu siri babak yang menunjukkan pelbagai kaiju mendatangkan malapetaka di bandar dan beberapa tempat. Terdapat juga gambaran ringkas tentang Godzilla, King Kong, dan makhluk biasa yang lain, serta beberapa makhluk baharu yang belum pernah kita lihat sebelum ini. Treler itu berakhir dengan gambar dua beradik, Cate dan Josh Shaw, ketika mereka bersemuka dengan kaiju Godzilla.

Monarch: Legacy of Monsters berlatarkan selepas peristiwa Godzilla: King of the Monsters, dan ia akan mengikuti adik-beradik Shaw ketika mereka membongkar rahsia keluarga mereka sendiri. Siri ini juga akan meneroka sejarah organisasi Monarch, dan peranannya dalam mengkaji dan mengurus kaiju.

monarch legacy of the monsters

Siri ini dibintangi oleh pelakon Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett, dan Elisa Lasowski. Ia diarahkan oleh Matt Shakman (The Boys, WandaVision) dan ditulis oleh Chris Black (Star Trek: Enterprise, Outcast).

Monarch: Legacy of Monsters akan mula ditayangkan di platform Apple TV+ pada 17 November 2023.

2223431 1

Guru menggunakan pelajar sebagai kandungan media sosial boleh dikenakan tindakan KPM

cradle bursa malaysia

Cradle, Bursa Malaysia bekerjasama untuk memudahkan penyenaraian syarikat pemula (startup) tempatan