in

Treler Metal Slug: Awakening aksi nyata menampilkan Sofyank, Beto Kusyairy dan Soloz

Siri Metal Slug kembali dengan cara yang hebat dengan permainan mudah alih Metal Slug: Awakening. Untuk menaikkan keterujaan ketika pelancaran, syarikat pembangun telah mengeluarkan treler aksi langsung yang menampilkan tiga personaliti Malaysia yang terkenal: Sofyank, Beto Kusyairy dan Soloz.

Treler yang dikeluarkan kelmarin, dibuka dengan Sofyank, juara Cabaran Ultimate VFX, berlakon sebagai watak Marco Rossi, iaitu watak utama dalam siri permainan Metal Slug. Dia kemudiannya disertai oleh Beto Kusyairy, pelakon terkenal yang memegang watak Tarma Roving, merupakan satu lagi watak utama dalam siri ini. Mereka berdua dilihat bertarung dengan musuh dalam beberapa siri adegan penuh aksi yang pasti membuatkan peminat siri ini teruja.

Selain Sofyank dan Beto Kusyairi, treler itu turut menampilkan pempengaruh esports terkenal, Soloz, yang mengambil watak pemain permainan sebenar yang sedang bermain versi baharu permainan tersebut. Treler itu turut membabitkan selebriti Malaysia yang lain seperti Jinnyboy dan pempengaruh popular, Cathryn Li.

Treler aksi langsung itu telah diterima baik oleh para peminat siri Metal Slug, dan ia pastinya telah menaikkan keterujaan untuk pelancaran permainan mudah alih berkenaan. Ramai peminat telah memuji treler itu kerana kesetiaannya kepada permainan Metal Slug asal, dan penggunaan bakat-bakat tempatan.

Permainan ini kini tersedia untuk dimuat turun di App Store dan Google Play Store. Jadi apa tunggu lagi? Muat turun Metal Slug: Awakening hari ini dan alami aksi permainan Metal Slug klasik dengan cara yang baharu!

367400336 262595883295462 7987356228788907771 n

Sumber: IGN

malam ambang merdeka

Rapid KL melanjutkan masa untuk LRT, MRT, Monorel dan bas pada malam Merdeka

budak dibiarkan dalam kereta

Budak lelaki dibiarkan dalam kereta yang panas waktu petang, diselamatkan oleh orang ramai