l intro 1689962111
in

Stor rasmi Nintendo kini dibuka di Shopee dan Lazada Malaysia

Peminat Nintendo di Malaysia kini mempunyai tempat baharu untuk membeli-belah permainan dan konsol kegemaran mereka. Convergent Distribution, pengedar rasmi baharu untuk barangan Nintendo di Malaysia, telah membuka kedai rasmi Nintendo di platform e-dagang Shopee dan Lazada.

Anda boleh melawat kedai tersebut melalui pautan berikut:

Shopee: https://shopee.com.my/nintendo_officialstore
Lazada: https://www.lazada.com.my/shop/nintendo-official-store-malaysia

my 11134210 7r98p lmiywl7zh4ur9b

Kedai rasmi itu menawarkan pelbagai jenis produk, termasuk konsol Nintendo Switch, permainan Nintendo Switch dan aksesori Nintendo Switch. Convergent Distribution juga menyediakan jaminan tempatan untuk semua item dan akan menganjurkan promosi dan acara tempatan pada masa hadapan.

Selain kedai dalam talian, Convergent Distribution juga akan membuka kedai Nintendo fizikal di Best Denki, Popular, Courts Malaysia dan Thundermatch.

Pembukaan kedai Nintendo merupakan berita besar bagi peminat Nintendo di Malaysia. Sebelum ini, peminat Nintendo terpaksa bergantung pada produk import atau peruncit pihak ketiga sahaja. Kedai baharu itu akan menyediakan cara yang mudah dan boleh dipercayai untuk peminat membeli barangan Nintendo mereka.

Sumber: Aksiz

PM Thai anwar ibrahim

PM Thailand Srettha minta bantuan Anwar untuk bebaskan tebusan warga Thai di Israel

zambry abd kadir

Lima rakyat Malaysia telah diselamatkan dari kawasan zon konflik Gaza, Palestin