Razerkishi 1
in

Razer Kishi V2 Pro untuk peranti Android telah dilancarkan dengan harga RM679

Razer telah melancarkan peranti Kishi V2 Pro, pengawal permainan mudah alih yang terkini dan terhebat untuk telefon Android. Kishi V2 Pro ialah peningkatan ketara berbanding pendahulunya, Kishi V2, dengan dua ciri baharu utama: kawalan balas haptik dan bicu fon kepala 3.5mm.

Kishi V2 Pro Edge 2023 Lifestyle Shoot 2

Kawalan balas haptik dikuasakan oleh teknologi HyperSense Razer, yang memberikan getaran realistik dan mendalam yang boleh dirasai di tangan anda. Ini menjadikan permainan pada telefon anda berasa lebih seperti permainan pada konsol atau PC. Bicu fon kepala 3.5mm juga membolehkan anda menyambungkan fon kepala berwayar kegemaran anda untuk pengalaman audio yang lebih mengagumkan.

Selain ciri baharu tersebut, Kishi V2 Pro juga menampilkan sistem dok universal dengan jambatan boleh dipanjangkan bagi menjadikannya serasi dengan hampir mana-mana telefon Android dengan port Jenis-C. Ia juga mempunyai batang ibu jari yang boleh diklik pada kedua-dua sisi, D-Pad, butang kawalan, serta butang bahu.

Kishi V2 Pro dikuasakan terus oleh telefon anda, jadi anda tidak perlu risau tentang masalah bateri. Ia juga mempunyai port Jenis-C di bahagian bawah untuk laluan pengecasan, jadi anda boleh mengecas telefon anda semasa menggunakan peranti.

https hybrismediaprod blob core windows net sys master phoenix images container h2e h63 9636643471

Kishi V2 Pro kini boleh didapati di laman web Razer pada harga RM679 sahaja. Ia juga boleh didapati di platform Shopee, tetapi kos penghantaran akan lebih tinggi kemudian.

Sumber: XDA Developers

ubai dituduh beli motor guna duit isteri shila amzah

“Saya beli motosikal guna duit sendiri” – Ubai jawab tuduhan beli motor guna duit isteri

menu sanusi rm1

Restoran lancar menu RM1 bantu orang ramai, dinamakan sempena MB Kedah