in

Counter-Strike 2 dilancarkan secara rasmi, dapatkan di Steam sekarang

Permainan Counter-Strike 2 (CS2), peningkatan yang dinanti-nantikan kepada Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), akhirnya telah tiba. Valve mengumumkan pelancaran permainan pada 28 September 2023, dengan kemas kini utama seperti bom tangan asap yang dipertingkatkan, peta yang direka bentuk semula, ciri rangkaian yang dipertingkatkan, dan sistem permainan bebas tick-rate yang baharu.

CS2 dibina menggunakan enjin Valve Source 2, yang menyediakan facelift yang sangat diperbaharui, audio yang diolah semula, peningkatan antaramuka, dan Community Workshop yang dipertingkatkan. Sistem permainan bebas tick-rate yang baharu direka untuk mengurangkan lag dan meningkatkan prestasi keseluruhan, manakala peta yang direka bentuk semula menawarkan visual dan aliran permainan yang lebih baik.

TDXs4Ga65tEvusUDd47zE9

Salah satu perubahan yang paling ketara dalam CS2 ialah bom tangan asap baharu. Bom tangan asap kini lebih realistik dan berkesan, memberikan pengalaman permainan yang lebih taktikal. Pemain perlu berhati-hati mempertimbangkan kedudukan dan masa mereka apabila menggunakan bom tangan asap, kerana mereka kini boleh digunakan untuk mengaburkan penglihatan dan membuat perlindungan untuk kedua-dua pasukan.

CS2 juga tersedia untuk dimuat turun secara percuma di platform Steam, menjadikannya boleh diakses oleh khalayak yang lebih luas berbanding sebelum ini. Ini pasti akan meningkatkan suasana persaingan permainan dan menarik pemain baharu ke francais Counter-Strike.

Counter Strike 2 Steam

Secara keseluruhannya, CS2 ialah peningkatan utama kepada CS:GO, dan pengganti yang layak kepada salah satu francais first-person shooter yang paling popular sepanjang zaman.

Steam: Counter-Strike 2 (CS2)

Sumber: X (Twitter)

maxresdefault 36

Netflix umum treler teaser siri animasi Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

maxresdefault 37

Treler penuh filem animasi Disney Wish dikeluarkan, tiba di pawagam pada 22 November 2023