surat cinta 10 tahun
in

Surat cinta tulisan tangan budak 10 tahun kepada budak perempuan menjadi tular kerana tatabahasa Inggeris yang baik

Surat cinta tulisan tangan seorang budak lelaki berusia 10 tahun kepada budak perempuan telah menjadi tular kerana tatabahasanya yang sempurna dan sikap bertimbang rasa.

Surat yang dikongsi di TikTok oleh ibu kanak-kanak perempuan itu, bermula dengan budak lelaki itu hanya menyatakan bahawa dia menyukai gadis itu. Dia kemudiannya mengakui bahawa dia sudah disukai orang lain, tetapi mengatakan bahawa dia masih lagi menyukainya.

@the.senahhotzzzz

allah kakak..hg buat hal sungguh😂

♬ original sound – the.senathotzzzz

“I have feelings for you. I know that you already liked someone else but I still like you (Saya ada perasaan untuk awak. Saya tahu awak dah suka orang lain tapi saya masih suka awak).

“This is kinda like a confess (sic) but if you reject me it’s okay (Ini agak seperti pengakuan, tetapi jika awak menolak saya tidak mengapa),” tulisnya.

Tatabahasa budak lelaki itu mengagumkan untuk usianya, dan adabnya lebih-lebih lagi. Dia menghormati perasaan gadis itu walaupun tidak dibalas. Dia juga mengakui bahawa dia bebas untuk menolaknya, dan dia hanya akan baik-baik saja jika dia melakukannya.

love letter note with collection romantic stationery 1
Gambar hiasan

Ibu budak perempuan itu jelas terhibur dengan surat berkenaan, dan dia memutuskan untuk berkongsi dengan pengikutnya di TikTok. Video itu dengan cepat menjadi tular, dan kisah budak lelaki itu telah diambil oleh saluran berita di seluruh dunia.

Surat budak lelaki itu mendapat pujian ramai kerana kematangan dan kebijaksanaannya. Dia telah dipanggil “gentleman” dan “role model” untuk budak lelaki lain.

Sumber: TikTok

pelajar oku lari tongkat

Remaja OKU dengan satu kaki berjaya habiskan larian buatkan netizen sebak

anwar jb sentral 1

Kerajaan akan jadikan Forest City sebagai zon kewangan khas