gsc berjaya times square tutup
in

Pawagam GSC di Berjaya Times Square ditutup selepas beroperasi 17 tahun

Golden Screen Cinemas (GSC) mengumumkan bahawa cawangan Berjaya Times Square mereka akan menjalankan tayangan terakhirnya pada 26 November 2023 dan akan berhenti beroperasi pada 27 November 2023 nanti.

“Ia adalah satu perjalanan yang luar biasa sejak kami mula-mula mengalu-alukan anda pada 27 Januari 2005.

Kami ingin merakamkan ucapan terima kasih yang tulus atas sokongan dan naungan anda yang tidak berbelah bahagi selama lebih 17 tahun lalu.

“Senyuman, tawa dan tepukan anda akan sentiasa bergema di hati kami,” katanya dalam hantarannya di platform X.

GSC BTS Lobby 2

GSC Berjaya Times Square merupakan salah satu pawagam pertama di Malaysia yang menawarkan pengalaman menonton filem premium dengan tempat duduk yang mewah dan teknologi maju. Pawagam mereka juga merupakan tempat yang popular untuk sebarang acara dan tayangan perdana.

Walaupun ditutup, GSC berkata bahawa ia komited untuk menyediakan pelanggannya pengalaman menonton filem yang hebat. Syarikat itu mempunyai lebih 509 skrin di 55 lokasi di seluruh negara.

Pelanggan yang bercadang untuk menonton wayang di GSC Berjaya Times Square digalakkan untuk mengunjungi cawangan GSC terdekat iaitu GSC LaLaport BBCC.

“Terima kasih sekali lagi kerana membenarkan kami menjadi sebahagian daripada perjalanan minat filem anda. Kita akan jumpa anda tidak lama lagi di GSC LaLaport BBCC!,” katanya.

Sumber: Instagram

Half Life Free

Half-Life meraikan ulang tahun ke-25 dengan kemas kini baharu, permainan tersedia secara percuma

naim mokhtar Mhd Mohib Khouli Nazem

Sekat penyebaran ajaran sesat Mhd Mohib Khouli Nazem – Menteri Hal Ehwal Agama