paris hilton sogo kl
in ,

Paris Hilton umum projek besar seterusnya, Malaysia destinasi pelancaran

Adakah anda sudah bersedia, Malaysia? Selebriti Paris Hilton, sosialit, model dan usahawan berbilang bakat, akan datang ke Malaysia bulan hadapan!

Jangan lepaskan peluang ini untuk bertemu dengan pewaris Hilton Hotels di Sogo, pusat beli-belah yang popular di Kuala Lumpur. Dia akan berada di sana pada 13 September 2023 (Rabu) jam 4 petang untuk melancarkan wangian terbaharunya, Ruby Rush.

csm KL Sogo c48dc85663
Gambar hiasan

Paris Hilton mengumumkan berita tersebut di halaman X (Twitter).

Dia menyiarkan, “Hei, Malaysia! Tidak sabar untuk melihat anda pada 13 September di Sogo KL untuk Pelancaran Wangian Paris Hilton saya pada pukul 4 petang!”


Ruby Rush ialah tambahan terbaru kepada koleksi wangian Paris Hilton, yang telah menggembirakan peminat selama lebih dua dekad. Ia adalah gabungan ceri, dahlia merah dan kayu cendana yang menawan yang akan meninggalkan kesan lama kepada si pemakai.

Anda boleh mendapatkan botol Ruby Rush anda sendiri pada harga istimewa di laman web Paris Hilton Fragrances. Ia kini dijual pada harga RM161 hingga RM199 bergantung pada saiz.

Kami sangat teruja melihat Paris Hilton di Malaysia dan kami berharap anda juga begitu. Mungkin dia juga akan menyebut frasa ikoniknya “That’s Hot”.

Jumpa anda di Sogo KL pada 13 September!

Sumber: X (Twitter)

sanusi optimus prime

MB Kedah Sanusi kongsi bagaimana Optimus Prime beri ilham pada beliau menjadi pemimpin

raymond goh 01092023

Pembaca berita Nightline TV3 Raymond Goh dalam keadaan kritikal, minta doa orang ramai agar sembuh