neelofa
in

Neelofa mahu tamatkan 13 tahun perbalahan dengan Nur Fazura

Neelofa, pelakon dan usahawan terkenal, telah menyatakan hasratnya untuk menyelesaikan pertelingkahan yang berpanjangan antara dia dan pelakon Nur Fazura. Pertikaian itu telah menjangkau lebih daripada 13 tahun, telah menjadi perhatian awam, dan menjejaskan kedua-dua pelakon itu.

Dalam temu bual baru-baru ini, Neelofa menyatakan kesanggupannya untuk bertemu dengan Fazura secara bersemuka bagi menangani isu mereka berdua, dan menamatkan segala konflik tersebut. Dia percaya bahawa kedua-duanya berkongsi keinginan untuk terus maju dan meninggalkan masa lalu.

Screenshot 2023 11 09 at 6.42.46 PM

“Saya rasa perkara ini perlu dihentikan, kena letak titik noktah. Sebab bila fikir balik perkara ini dah sampai 13 tahun, jadi saya rasa sekiranya diberi peluang dan ruang untuk saya berdamai, saya akan sambut dengan baik.

“Saya rasa Fazura pun akan buat benda yang sama,” katanya

Neelofa mengakui pertelingkahan yang berterusan itu memberi impak negatif kepada kehidupan mereka berdua dan interaksi mereka dengan peminat. Beliau menekankan kepentingan menyelesaikan konflik bukan sahaja untuk kesejahteraan peribadi mereka tetapi juga demi penyokong mereka.

@sinarplus Reaksi Neelofa ketika diminta beri pandangan mengenai isu yang mengaitkan  hubungannya dengan Fazura #neelofa #fazura #selebriti #hijab #sinarplus ♬ Powerful songs like action movie music – Tansa

“Tiada lagi nak api-apikan, tiada sebab pihak Fazura tidak berbuat seperti yang saya hendak lakukan ini.

“Saya rasa dua-dua pun nak move forward… Kalau asyik kena api-api dengan netizen saya pun dah tak larat,” ujarnya.

Perselisihan antara Neelofa dan Fazura berpunca daripada dakwaan kelab peminat Neelofa mengenai kehidupan peribadi Fazura. Fazura menafikan sekeras-kerasnya dakwaan ini dan menggesa agar penyebaran sebarang berita palsu perlu dihentikan.

Dalam satu kenyataan sebelum ini, Fazura meluahkan rasa kecewanya dengan tuduhan itu dan menegaskan dia sentiasa menjaga reputasi bersih dan terhormat sepanjang kariernya.

Sumber: mStar

foodpanda Malaysia Launches Smart Rider Bags with Real Time Ad Tracking 1

foodpanda Malaysia memperkenalkan iklan digital pada beg penghantar, Johor Bahru menjadi tempat perintis pertama

maxresdefault 13

Teaser treler siri Masters of the Air: Steven Spielberg, Tom Hanks kembali hasilkan drama perang dunia ke-2