missfazura 1699319045 3230444749353539274 143699958 e1699587385759
in

Naratif “Perang Dingin” tidak benar, Nur Fazura balas dakwaan fitnah peminat tegar artis lain

Nur Fazura telah menjawab dakwaan fitnah yang dibuat terhadapnya oleh peminat tegar selebriti lain. Dalam satu kenyataan yang dimuat naik ke Instagram, Fazura berkata, dia hanya menjawab soalan yang diajukan wartawan mengenai perkara yang disebarkan peminatnya baru-baru ini.

“Tiada niat untuk membuka aib sesiapa tetapi jika dibiarkan, perkara tidak betul yang tumbuh akan terus melata. Dalam saya sibuk menguruskan kehidupan sendiri serta keluarga dan rancangan kerjaya saya sendiri, muncul lagi anasir yang tidak jemu menangguk di air yang keruh.

“Dikongsikan ialah rakaman video sebenar sewaktu wawancara di majlis pelancaran produk terbaharu saya baru-baru ini untuk dinilaikan sendiri. Sejujurnya saya hanya menjawab soalan yang telah diajukan oleh wartawan. Jika tidak dijawab, ceritanya lain pula nanti.

fazura ig

“Respons saya adalah kepada soalan berkenaan perkara yang telah ditularkan oleh para peminat tegar individu lain tetapi sekarang digambarkan seolah-olah saya yang memulakannya. Untuk apa?

“Tiada sebab dan tiada keuntungan untuk saya memulakan sesuatu yang tidak produktif. Banyak perkara lain perlu diberikan perhatian. Saya sentiasa bersyukur dengan kurniaan Allah SWT kepada saya dan keluarga selama ini,” tulisnya.

Fazura berkata, dia menjawab soalan berhubung perkara yang disebarkan peminat, tetapi kini digambarkan seolah-olah dia yang memulakannya. Dia juga berkata, dia sekeluarga termasuk suaminya masih menjadi mangsa fitnah dan fitnah peminat.

“Ini bukan kali pertama, sudah bertahun-tahun lamanya tapi saya dan suami, terus fokus kepada kehidupan kami dan kerjaya sendiri. Kini, Fatima juga menjadi mangsa tambahan. Apa salah dia sehingga sasaran cacian itu dihalalkan?,” tutupnya.

Fazura turut menafikan dakwaan bahawa terdapat naratif “Perang Dingin” antara dia dan selebriti lain. Dia berkata bahawa dia mempunyai hak untuk memutuskan dengan siapa dia mahu berkawan, dan dia tidak memerlukan kebenaran daripada suaminya untuk berbuat demikian.

Fazura mengakhiri kenyataannya dengan berkata, dia mendoakan agar semua dapat meneruskan kehidupan dalam keredhaan Allah SWT. Beliau juga berkata tidak ada gunanya “memerah straw untuk mendapatkan santan,” dan berharap semua orang akan dikurniakan kebahagiaan dan keamanan dunia akhirat.

Sumber: Instagram

pelawak tak bayar gaji bubble bee

Rangkaian restoran milik pelawak didakwa lambat bayar gaji, cuai caruman KWSP

diva aa bakar sihir aliff syukri

Aliff Syukri makin berang, Diva AA bakar gambar Aliff sebagai sihir