azharsulaiman kris leona bodoh
in

“Nak jadi macam Alif Syukri ke” – Azhar Sulaiman naik hangin dengan perangai anaknya

Pelakon Azhar Sulaiman meluahkan kebimbangannya terhadap tingkah laku anak perempuannya, Kasih Iris Leona, yang menarik perhatian netizen.

Dalam hantaran Facebook baru-baru ini, Azhar tertanya-tanya sama ada anaknya akan mengikut laluan kontroversi usahawan kosmetik terkenal Datuk Aliff Syukri.

Screenshot 586

Screenshot 587

“Ada orang… Ada hari bodoh dia… Sekarang saya risau jika anak saya, Leona ni jenis yang bodoh setiap hari.

“Dia nak jadi macam Alif Syukri ke… Tak berhenti henti buat kontroversi,” tulisnya.

Luahan hati Azhar itu mendapat pelbagai reaksi netizen, dengan ramai yang mendesaknya supaya bersabar dengan gelagat Leona. Katanya Leona hanya melalui fasa muda, dan ingin menikmati dirinya pada usianya.

“Ujian kita sebagai ibu bapa. Sebenarnya ramai lagi ibu bapa yang diuji begini. Cuma mami ni orang yang terkenal, jadi tumpuan netizen lagi lebih dari orang yang mereka tidak kenal. Doa banyak2 ye mami. Moga Allah angkat doa kita sebagai ibu bapa.” – kata Munirah Mohd Shalleh

“Kita pun dulu hampir setiap hari jugak buat perangai bodoh. Tapi kita takda medsos, so kita takleh tunjuk. Kesian anak anak kita, ujian mereka jauh tersangat hebat.” – komen Tengku Khalidah

Sebelum ini, Leona berkongsi beberapa foto dan video di Instagram Stories miliknya, memaparkan percutiannya bersama rakan-rakan di Warleigh Weir di United Kingdom.

Sumber: Facebook

neelofa anak ramai bola sepak

Neelofa mahu anak yang ramai seperti pasukan bola sepak

ubai lamar shila kahwin

Ubai melamar Shila Amzah dalam bentuk grand – “Will you marry me, Sha?”