irenne syamsul kawan
in

Irene Deanna perjelas hubungan dengan Syamsul Yusof, “Hanya Kawan”

Irene Deanna, wanita yang pernah dikaitkan dengan Syamsul Yusof, akhirnya tampil menjelaskan hubungannya dengan pengarah itu.

Dalam temu bual bersama wartawan, Irene, 25, berkata, dia dan Syamsul hanyalah kawan. Dia berkata bahawa dia bertemu pengarah melalui ibu bapanya, dan mereka hanya mempunyai kenalan biasa.

images

“Saya dan Syamsul sekadar kenalan, sebab dia kawan mak ayah saya. Sekadar kenalan hi dan bye macam itu. Irene dan Syamsul hanya berkawan.

“Bagi pihak saya, tiada apa yang nak komen tentang isu yang melibatkan Syamsul Yusof. Memang tiada apa-apa (hubungan) dengan dia,” katanya.

Irene juga berkata dia tidak terganggu dengan khabar angin mengenai dirinya dan Syamsul. Dia berkata bahawa dia memberi tumpuan kepada kerjanya, dan dia tidak tertekan dengan situasi itu.

IMG 3138 630x414 1

“Saya terkejut bila nama saya tiba-tiba viral dan menjadi sebutan orang. Saya cakap dengan mama saya kenapa jadi macam ini eh.

“Isu itu sama sekali tidak mengganggu hidup saya. Saya buat kerja macam biasa sahaja. Rasa stress pun tidak.

“Saya baca komen netizen sikit-sikit, sebab orang ada juga yang hantar dekat saya. Bila saya baca saya tergelak,” katanya lagi.

Irene juga menjelaskan sebab dia bergambar dengan Syamsul adalah kerana dia sedang mengadakan mesyuarat perniagaan dengan syarikat bapanya.

@ohbulanofficial Wanita yang didakwa menjalin hubungan cinta dengan pengarah Syamsul Yusof iaitu Irene Deanna akui terkejut apabila namanya tiba-tiba dipetik netizen 👀 #ohbulan #sembangentertainment ♬ original sound – OHBULAN!

“Berkenaan gambar yang tular itu sebenarnya Syamsul datang ada urusan kerja dengan Utama Motor. Kemudian kami bergambar beramai-ramai macam biasa, sebab dia rakan ibu bapa saya, tiba-tiba gambar itu tular,” ujarnya.

Nama Irene menjadi topik perbincangan selepas netizen mendakwa dia adalah kekasih baru Syamsul. Bagaimanapun, Irene telah menafikan khabar angin ini dan telah menyatakan bahawa dia hanya kawan pengarah.

Sumber: mStar

warga malaysia jail arab saudi

Warga Malaysia ditahan di Arab Saudi kerana mengkritik kerajaan di laman Twitter

diwali celebrations

Cuti tanpa direkodkan untuk Deepavali akan dibawa ke Selasa, 14 November 2023