vlcsnap 2023 11 14 18h20m49s920
in

“I said yes” – Nabila Razali menerima lamaran perkahwinan Nik Iruwan

Penyanyi Nabila Razali akhirnya mengesahkan telah menerima lamaran dengan ahli perniagaan dan pelumba Nik Iruwan Nik Izani, selepas berbulan-bulan spekulasi.

Penyanyi berusia 31 tahun itu berkongsi berita gembira itu di akaun Instagramnya, menyiarkan foto dirinya dan Iruwan, dengan cincin berlian di tangan kirinya.

“I said yes,” tulisnya ringkas dalam kapsyen.

Berita itu telah menjadikan peminat menjadi heboh, dengan ramai yang mengucapkan tahniah kepada pasangan itu untuk bakal perkahwinan mereka yang akan datang.

Nabila dan Iruwan telah berkenalan lebih dari setahun, dan pertama kali dilihat bersama pada awal tahun 2022. Namun, mereka telah merahsiakan hubungan mereka, tetapi adakala akan berkongsi foto dan video antara satu sama lain di media sosial.

Pada Ogos lalu, Nabila menimbulkan khabar angin bahawa dia sudah bertunang selepas menyiarkan gambar tangannya dengan cincin berlian di jari. Bagaimanapun, dia tidak mengesahkan berita itu pada masa tersebut.

“Saya lebih selesa tidak berkongsi cerita peribadi demi menghormati keluarga kedua-dua pihak. Saya akan berkongsi perkara itu apabila saya sudah bersedia,” katanya dalam temu bual bersama sumber mStar.

Sumber: mStar

kahwin ditipu mukah kuching

Bakal pengantin lelaki bagaikan tidak percaya ditipu bakal pengantin perempuan yang sebenarnya sudah berkahwin

threads

Pengguna Threads kini boleh padam akaun tanpa kehilangan akaun Instagram mereka