sharifah sakinah nad zainal
in

Hantaran Sharifah Sakinah membayangkan kemelut persahabatan dengan Nad Zainal

Pelakon Nad Zainal menjadi bahan perbincangan dalam talian sejak kebelakangan ini, dengan beberapa netizen mendakwa dia telah bertengkar dengan beberapa rakan artisnya.

Salah seorang artis yang lantang bersuara mengenai kemelut persahabatan itu ialah Sharifah Sakinah, yang melalui Instagram berkongsi mesej samar yang membayangkan pergaduhan dengan Nad.

Dalam catatan tersebut, Sakinah berkongsi doa yang ditulisnya untuk Nad ketika dia koma, serta harapannya agar dia sembuh. Bagaimanapun, dia juga menulis bahawa dia mungkin perlu memadamkan siaran itu dan mereka mungkin akan bertemu semula di alam seterusnya.

“Dah boleh delete (padam) hantaran ini. Saya jumpa awak di alam lain. Di situ tiada radar. Berkata-katalah dari dalam hati, letakkan kaki anda di bumi.

“Fikiran narsistik, kata-kata palsu dan penafian akan menjadi takdir anda,” tulisnya sinis yang membawa maksud mendalam sebagai suatu peringatan.

Tulisan Sakinah itu mencetuskan spekulasi bahawa memang wujud keretakan antara dia dan Nad, malah ada netizen meluahkan rasa sedih dengan berita tersebut. Ada pula yang mengatakan bahawa mereka tidak terkejut, memandangkan khabar angin yang bertiup kencang.

Nad masih belum mengulas posting Sakinah.

sharifah sakinah 1

Isu keretakan antara Nad dan beberapa rakan artisnya menjadi bualan ramai sejak Nad pulih daripada koma dan sebelum perkahwinan keduanya dengan Ungku Ismail, Januari lalu.

Difahamkan, Nad yang sarat mengandung anak ketiga dikatakan lebih gemar berkongsi video dan menjelaskan isu di TikTok bersama suami tercinta.

Tidak dapat dipastikan punca keretakan antara Nad dan Sakinah, namun berkemungkinan ia disebabkan Nad tidak berhubung dengan rakan-rakannya selepas dia pulih dari koma.

Sumber: Instagram

trem art sarawak

Ujian panduan trem pintar ART baharu di Sarawak mengujakan orang ramai

malam ambang merdeka

Rapid KL melanjutkan masa untuk LRT, MRT, Monorel dan bas pada malam Merdeka