in

Dolla tersenarai dalam MsMojo top 10 International Girl Group

Saluran YouTube yang terkenal, MsMojo, baru-baru ini menampilkan Dolla sebagai salah satu daripada 10 kumpulan nyanyian wanita teratas antarabangsa.

Dalam video mereka, MsMojo mempamerkan sepuluh kumpulan wanita yang berasal dari pelbagai bahagian dunia, termasuk Amerika Syarikat, Amerika Latin, United Kingdom, Jepun, Korea, Filipina dan Malaysia.

1 6 1

Dolla, terdiri daripada Sabronzo, Tabby, Angel dan Syasya, menarik perhatian MsMojo dengan menduduki tempat keenam dalam carta tersebut. Saluran itu mengaitkan daya tarikan global mereka dengan kehadiran pentas dinamik mereka dan fenomena yang mengikuti Dolla di media sosial.

Pengiktirafan daripada MsMojo ini menandakan satu lagi pencapaian penting untuk Dolla. Pencapaian ini telah menambahkan lagi pencapaian kumpulan itu sebelum ini, seperti penampilan mereka di papan iklan digital di New York tahun lalu.

24175925 spotify equal dolla 2

Perlu dinyatakan bahawa MsMojo ialah saluran anak syarikat WatchMojo, saluran video utama yang berpangkalan di Kanada, yang terkenal dengan kandungan carta video yang pelbagai di YouTube.

Sumber: YouTube

vlcsnap 2023 06 17 15h15m12s831

Isu Konsert 4G’S, penganjur beritahu mereka tidak terima duit jualan tiket RM100,000

motor terbakar

Pemadam api depan mata pun tak perasan, penunggang motor panik bila motor dah terbakar