opai minta henti
in

“Di atas jalan raya tak pakai pun nombor plat tu” – Opai minta kisah ceritanya dihentikan

Opai, suami kepada pelakon Fatin Afeefa, telah menafikan laporan berita yang mencadangkan bahawa dia menggunakan nombor pendaftaran palsu pada sebuah kereta mewah McLaren, yang ditegaskannya bukan miliknya.

Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Kuala Lumpur menggesa pemilik McLaren itu tampil membuat laporan.

“Adalah menjadi kesalahan untuk mempamerkan nombor pendaftaran yang bukan kepunyaan kenderaan berkenaan mengikut Seksyen 108 (3)(F) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987,” katanya memetik laporan daripada Harian Metro.

Opai mengecam laporan tersebut dengan menyatakan ia sengaja menggunakan namanya untuk menarik perhatian.

“So.. yang naik dekat Harian Metro b#### ini kan, JPJ tak ada panggil pun, tak ada surat sampai, JPJ tak ada pun call. Tapi saya rasa kalau nak bagi penjelasan pun, ini penjelasan saya lah.

“Biasalah orang kahwin, pakai nombor plat fancy, nombor plat cantik-cantik, letak nama sendiri ke apa kan. Jadi benda ini dah kahwin pun dah hampir setengah tahun dah. Viral, dah viral lama dah.

“So janganlah kata kononnya JPJ panggil apa jadah semua. Di atas jalan raya tak pakai pun nombor plat tu.

“So saya rasa, sudah-sudahlah. Orang Malaysia pun dah bosanlah dengan cerita Opai. Korang nak pakai nama saya pun sebab senang nak masuk FYP. Sebab apa? Sebab memang kita bagus,” katanya.

Sebelum ini, Fatin Afeefa mendakwa suaminya dimasukkan ke hospital akibat kecederaan yang dialami akibat pertengkaran dengan Geng Honda.

Bagaimanapun, netizen mempertikaikan dakwaan ini, mendakwa Opai telah menjalani pembedahan membuang bisul di tangannya, seperti yang ditunjukkan dalam perkongsiannya sendiri di Instagram Story.

Sumber: Instagram

motor melambung jempol n9

Penunggang motor melambung tinggi akibat lawan arus dalam kejadian di Bandar Seri Jempol

amazing race penang

Rancangan TV The Amazing Race dikesan sedang menjalankan pengambaran di Pulau Pinang