boboiboy galaxy musim ke 2
in ,

BoBoiBoy Galaxy Musim 2 akan tiba pada bulan Disember 2023

Penantian telah berakhir! BoBoiBoy Galaxy Musim ke-2 ditetapkan untuk tayangan pada bulan Disember ini, dan ia menjanjikan untuk menjadi sesuatu yang epik.

Musim baru akan mengambil tempat di mana filem kedua berhenti, dengan BoBoiBoy dan rakan-rakannya memulakan pengembaraan baharu di angkasa lepas. Mereka akan menghadapi cabaran baharu, bertemu rakan baharu dan menemui kuasa baharu.

Pasukan produksi telah bekerja keras untuk memastikan Musim 2 lebih baik daripada yang pertama. Mereka telah menambah baik animasi, penceritaan dan urutan aksi. Mereka juga telah membawa masuk bakat baharu untuk membantu mencipta pengalaman yang akan menjadi lebih epik.

Faiz Zainal Aabidin, Pengarah Pemasaran MONSTA, syarikat pengeluar BoBoiBoy berkata, mereka yakin Musim 2 akan menjadi popular di kalangan peminat semua peringkat umur.

“Usaha menggabungkan semua aspek ini diyakni merupakan penyumbang utama kejayaan berterusan francais. Dedikasi mereka terhadap kualiti dan kecemerlangan penceritaan memastikan Musim 2 akan menjadi pengalaman yang cemerlang, memukau penonton dari semua peringkat umur dan latar belakang,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

@boboiboy Nantikan kemunculan oboii Disember ini! #BoBoiBoyOfficial #BoBoiBoyIsBack #BoBoiBoyPoster #BoBoiBoyNasyid ♬ original sound – BossOne

Beliau berkata MOSTA (dahulunya dikenali sebagai Animonsta Studios) berjaya membuktikan dirinya sebagai pemain utama dalam industri animasi dengan keberadaan di 70 negara di seluruh dunia.

“Walaupun tidak berada di layar perak sejak tayangan filem blockbuster kedua pada 2019 dan musim pertama pada 2016, francais Boboiboy terus mengumpul beribu-ribu pengikut di platform media sosial, meraih pelanggan YouTube dan diundi sebagai filem animasi tempatan kedua paling popular menerusi tinjauan pendapat terkini Anugerah TikTok 2023.”

Jadi tandakan kalendar anda untuk bulan Disember nanti, BoBoiBoy Galaxy Musim 2 pastinya akan menjadi pengembaraan yang tidak dapat dilupakan.

Sumber: Facebook

Charles Martinet Super Mario Interview

Charles Martinet berundur sebagai pelakon suara Mario, menjadi Duta Mario

itekad anwar

iTEKaD bertambah menjadi RM10 juta bantuan untuk usahawan mikro berpendapatan rendah