diva aa bakar sihir aliff syukri
in

Aliff Syukri makin berang, Diva AA bakar gambar Aliff sebagai sihir

Perdebatan berterusan antara usahawan Datuk Seri Aliff Syukri dan pengacara sensasi Azwan Ali, aka Diva AA, tidak menunjukkan sebarang tanda penyelesaian. Dalam perkembangan terbaru, Aliff Syukri memuat naik video di Instagram memaparkan Diva AA sedang membakar gambarnya disertai ugutan menggunakan ‘sihir’ terhadap usahawan itu.

Dalam video tersebut, Diva AA membakar foto Aliff, menekankan cubaan yang dikatakan untuk menyihirnya. Menjawab perkara itu, Aliff meluahkan rasa tidak puas hati dalam kapsyen video tersebut, menganggap tindakan Diva AA sebagai keterlaluan.

“Hey sepudal tersi*l, sihirkan sepudah tersi*l. Sihirkan, sihirkan hahahha.

“Kena sihir, kena bakar dengan aku. Itu je lah cara nak ajar kau. Tapi RM100 juta tetap (proceed).

“Bakar lagi, hangus tak muka dia?,”

Usahawan berusia 36 tahun itu menafikan sekeras-kerasnya dakwaan terhadapnya sambil menegaskan ia tidak lain hanyalah fitnah.

View this post on Instagram

A post shared by Aliff syukri kamarzaman (@aliffsyukriterlajaklaris)

Aliff yang mengekalkan pendiriannya, percaya tindakan Diva AA melampaui batas, mendorongnya mengambil tindakan undang-undang terhadap pengacara berusia 57 tahun itu. Sambil meluahkan kesabarannya yang semakin nipis, Aliff menegaskan bahawa video itu boleh dijadikan sebagai bukti, dan akan melibatkan tindakan undang-undang dalam perkara tersebut.

“This is too much, Azwan banyak saya bersabar. Kawan saya berikan video ini sebagai bukti.

“This is not funny b*tch. Tunggu lawyer saya bertindak,”

Menjawab komen sesetengah netizen, Aliff menolak tanggapan bahawa video itu dilakukan sebagai helah pemasaran untuk produknya. Di sebalik pendapat umum, Aliff tetap tegas dengan pendiriannya menentang gelagat Diva AA, manakala sebilangan pengguna media sosial menasihatkan kedua-dua pihak supaya menjauhkan diri daripada pertelingkahan awam sebegitu, dan sepatutnya fokus pada isu global yang semakin hangan sekarang, seperti situasi di Palestin.

Sumber: Instagram

missfazura 1699319045 3230444749353539274 143699958 e1699587385759

Naratif “Perang Dingin” tidak benar, Nur Fazura balas dakwaan fitnah peminat tegar artis lain

misteri ketukan parit raja ayer hitam

Fenomena ketukan misteri menghantui penduduk Parit Raja dan Ayer Hitam