banner posgalado2 1600x746 1
in ,

Pos Malaysia x Galado perkenalkan casing telefon edisi terhad, harga bermula RM129

Pos Malaysia, perkhidmatan pos nasional Malaysia, telah bekerjasama dengan syarikat aksesori teknologi berpangkalan di Pulau Pinang, Galado, untuk mengeluarkan koleksi edisi terhad casing telefon. Kerjasama itu adalah sebahagian daripada inisiatif #LokalSapotLokal Pos Malaysia, untuk menyokong perusahaan mikro, kecil dan sederhana (PKS) tempatan.

pos8 1600x900 1

Koleksi itu menampilkan tujuh rekaan unik bertemakan sekitar Pos Malaysia, dengan empat daripada reka bentuk itu boleh disesuaikan. Pelanggan boleh memilih untuk dicetak nama dan mesej mereka pada casing telefon mereka dalam reka bentuk nota penghantaran atau ilustrasi kotak hadiah. Mereka juga boleh menggunakan foto mereka sendiri untuk bentuk setem.

Untuk menjadikan koleksi itu lebih istimewa, Pos Malaysia menawarkan lukisan percuma kepada pelanggan sebagai Abang Posmen oleh CYMM.Studio dengan setiap pembelian. Semua kes dilengkapi dengan Teknologi ImpactPro untuk memberikan perlindungan untuk telefon.

pos2 1600x900 1

Casing telefon edisi terhad serasi dengan pelbagai jenis model peranti telefon, termasuk siri iPhone 11 hingga 15, siri Samsung S21 hingga S23, siri Samsung Z Flip 3 hingga 5 dan siri Samsung Z Fold 3 hingga 5. Casing iPhone tersedia dalam warna hitam dan putih, manakala casing Samsung hanya tersedia dalam warna putih sahaja.

pos6 1600x900 1

Casing telefon Pos Malaysia x Galado bermula pada harga RM129 untuk semua model, tanpa mengira pilihan warna. Bagaimanapun, versi serasi MagSafe berharga lebih tinggi sedikit iaitu RM149 untuk pengguna iPhone. Casing itu boleh dibeli melalui laman web Galado dan kedai rasmi Shopee mereka.

TMRARG2611 07

Mahkamah menganugerahkan lelaki RM700,000 bagi wang yang dicuri daripada penyedia dompet kripto

Bullying in secondary school scaled 1

4,994 kes buli direkod dari Januari hingga Oktober 2023 meningkat dari tahun lepas