in

Treler pertama filem Madame Web memperkenalkan pasukan Spider-Women

Sony Pictures telah melancarkan treler pertama filem adiwira baharu akan datang, Madame Web, yang akan ditayangkan pada bulan Februari 2024.

Treler itu memperkenalkan penonton kepada watak Cassandra Webb lakonan Dakota Johnson, seorang paramedik dengan kebolehan ramalan luar biasa yang mendapati dirinya terjerat dalam kuasa web Spider-Verse.

madame web

Di samping Dakota, treler itu turut memaparkan pelakon Sydney Sweeney sebagai Julia Carpenter, Spider-Woman kedua Marvel dan pengganti mantel Madame Web; Celeste O’Connor sebagai Mattie Franklin, Spider-Woman ketiga; dan Isabela Merced sebagai Anya Corazon, juga dikenali sebagai Araña.

Diarahkan oleh S.J. Clarkson, Madame Web ditulis oleh Burk Sharpless dan Matt Sazama. Filem ini dibarisi para pelakon seperti Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, dan Isabela Merced, bersama-sama dengan Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott, dan Zosia Mamet.

madame webb 1700066845166

Dicipta oleh Dennis O’Neil dan John Romita Jr., Cassandra Webb/Madame Web pertama kali muncul dalam Komik Marvel melalui Amazing Spider-Man #210 pada tahun 1980-an. Keupayaan unik watak itu untuk meramal masa depan telah menjadikannya aset yang tidak ternilai kepada pelbagai Spider-People dalam Marvel Universe.

Joan Lee meminjamkan suaranya untuk watak tersebut dalam Spider-Man: The Animated Series pada 1990-an, manakala Susanne Blakeslee mengambil alih peranan untuk permainan video 2010 Spider-Man: Shattered Dimensions.

Madame Web Thumb
Sumber imej: We Got This Covered

Filem Madame Web akan mula ditayangkan di pawagam pada 14 Februari 2024.

Screenshot 2023 11 14 at 9.37

Kerajaan tidak bercadang kawal selia Grab, harga tambang e-hailing – Anthony Loke

whatsapp google drive

Chat WhatsApp akan mula guna ruang storan Google Drive anda Disember 2023