in

Treler Godzilla Minus One terkini beri imej baharu watak kaiju ikonik

Raja kaiju Toho kembali semula dalam filem Godzilla Minus One, dan treler baharu menunjukkan kuasa kaiju dari teknologi nuklear memberikan malapetaka di Jepun selepas zaman perang.

Filem yang ditulis dan diarahkan oleh Takashi Yamazaki, merupakan filem Godzilla domestik Jepun pertama sejak Shin Godzilla pada tahun 2016. Ia membayangkan semula Kaiju sebagai ancaman apokaliptik, dan terletak di Jepun yang masih cuba membangun dari Perang Dunia ke-2 dan pengeboman nuklear di Hiroshima dan Nagasaki.

42bd3be5e343c515b6b628ad4d1n3nd5

Treler itu tidak memaparkan banyak rakaman Godzilla, tetapi apabila dia muncul, dia adalah kuasa alam yang mampu meratakan seluruh bandar. Tajuk dan treler filem itu mencadangkan bahawa kedatangan Godzilla akan mendorong Jepun ke ambang kemusnahan sekali lagi.

Godzilla Minus One ditulis dan diarahkan oleh Takashi Yamazaki, yang sebelum ini mengarahkan filem Shin Godzilla pada tahun 2016. Filem ini dibintangi oleh pelakon Hiroki Hasegawa, Yutaka Takenouchi, dan Minami Hamabe.

godzilla minus one poster cropped

Filem ini akan ditayangkan di Jepun pada 3 November 2023, 69 tahun selepas filem pertama Gojira ditayangkan pada tahun 1954. Di Malaysia dan negara-negara lain, filem itu akan ditayangkan ke pawagam pada 1 Disember 2023 nanti.

sharnaaz hello aiskrim

Jenama aiskrim yogurt diperkenal Sharnaaz Ahmad akan buka 80 lagi cawangan di Malaysia dan Indonesia

steven sim sponsor bedah hati

Menteri Steven Sim beri teladan luar biasa dengan taja pembedahan jantung RM65K untuk kanak-kanak