in

Treler filem Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One kembali dengan penuh aksi dan mendebarkan

Tom Cruise kembali dalam treler baharu yang penuh dengan aksi mencabar untuk filem Mission: Impossible — Dead Reckoning Part 1. Dibarisi oleh bintang filem hebat, termasuk Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames dan Vanessa Kirby, filem ini pastinya menjanjikan aksi yang hebat dan tanpa duga. Ia akan tiba di pawagam pada 12 Julai 2023 nanti, treler ini membayangkan aksi yang mendebarkan seperti kemalangan kereta api yang besar, dan keberanian Tom Cruise melompat dari tebing dengan motorsikal.

Plot filem ini berpusat pada misi Ethan Hunt dan pasukan IMF-nya untuk menghalang senjata baru yang mengancam manusia daripada jatuh ke tangan pihak yang salah. Treler itu juga menunjukkan kepulangan watak Kittridge (Henry Czerny), watak dari filem Mission: Impossible yang pertama, kembali memberi amaran kepada Ethan tentang beratnya pilihan misi kali ini, dan akibat daripada tindakannya nanti. Treler itu juga memberikan gambaran ringkas Hayley Atwell dan Pom Klementieff, yang menyertai francais buat kali pertama dalam filem ini.

Mission: Impossible — Dead Reckoning akan dibahagikan kepada dua bahagian, dan Bahagian 2 telah ditetapkan untuk tayangan pada tahun 2024. Diarahkan oleh Christopher McQuarrie, yang telah menerajui sejak filem Mission: Impossible — Rogue Nation, penulis skrip filem ini akan datang daripada dirinya, tetapi untuk Bahagian 2, beliau akan bekerjasama dengan Erik Jendresen (Band of Brothers).

FwVJKEuaIAADl z

HSR VPjpg

Berjaya berminat untuk menghidupkan semula projek HSR antara Kuala Lumpur dengan Singapura

budak sek nangis

Pelajar sekolah menangis kuih dibawa ke majlis raya tidak dimakan, cikgu datang membantu