in

Treler filem Expendables 4 memperkenalkan Megan Fox dan 50 Cent sebagai ahli baru

Selepas hampir sembilan tahun, watak Barney Ross dari Sylvester Stallone kembali untuk mengetuai Expendables sekali lagi.

Treler rasmi pertama untuk francais keempat The Expendables telah dikeluarkan selepas sembilan tahun berehat untuk siri filem itu. Diberi tajuk “Expend4bles”, filem itu telah ditetapkan untuk ditayangkan pada 22 September 2023.

Screen Shot 2023 06 07 at 12.17.55 PM

Pelakon hebat seperti Jason Statham, Dolph Lundgren dan Randy Couture semuanya akan memainkan semula watak mereka bersama Stallone dalam filem terbaru. Tambahan baharu kepada pelakon kali ini adalah Curtis 50 Cent Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Eddie Hall, Iko Uwais dan Andy Garcia.

Filem Expendables ketiga telah dikeluarkan pada 2014, membawa jumlah kutipan rendah berbanding dua filem terdahulunya, dan Stallone kemudiannya meninggalkan sementara francais filem itu kerana perbezaan kreatif.

The Expendables 4 akan menjadi filem terakhir Stallone memegang watak Barney, selepas lebih sedekad memegang peranannya sejak filem pertama ditayangkan pada tahun 2010.

Pelakon itu sebelum ini mendedahkan dalam video di set:

“Ini akan menjadi hari terakhir saya, jadi saya akan cuba menikmatinya walapun pahit untuk ditinggalkan.

“Apabila sesuatu yang anda sudah lama terikat, lagipun sudah kira-kira 12 tahun, dan sekarang saya sudah bersedia untuk menyerahkan baton kepada Jason.”

a90a146ab2306fd2688ce70d0fdf2680

baju merah abam bodo lagi lagi

Rupanya abang merah tunjal tu telah tampar pekerja semasa dia di Cameron Highlands

full Hideo Kojima Tribeca 1920x1080 1

Kojima Productions dan PlayStation Studios mengumumkan dokumentari Hideo Kojima: Connecting Worlds