in

Treler akhir The Marvels: Pasukan kosmik akan bersama Valkyrie, hint kepada X-Men?

Treler akhir untuk filem The Marvels telah dikeluarkan secara rasmi, memberikan peminat pandangan yang lebih terperinci tentang Marvel Cinematic Universe yang akan datang. Treler itu memaparkan ringkasan perjalanan Carol Danvers dalam MCU, termasuk peranannya dalam Avengers: Endgame, serta urutan aksi baharu dan lebih banyak gambaran tentang tiga heroin filem itu: Captain Marvel, Ms. Marvel, dan Photon.

The Marvels

Treler itu juga mengesahkan bahawa Tessa Thompson akan kembali ke MCU sebagai Valkyrie, berikutan pengembaraannya dalam Thor: Love and Thunder. Tidak jelas sama ada Valkyrie akan mempunyai peranan utama dalam The Marvels atau jika penampilannya akan terhad sebagai cameo.

Walau bagaimanapun, berita paling menarik yang keluar dari treler itu adalah kemungkinan watak X-Men akhirnya membuat kemunculan pertama dalam francais MCU. Dalam satu babak, Nick Fury menyatakan bahawa “They are here,” dan treler itu berakhir dengan perkataan “be there for the moment that changes everything.” Ini berlaku sejurus selepas video pemasaran baru-baru ini memfokuskan kepada lambang “X” dalam “comes next,” seterusnya mencadangkan bahawa watak mutan mungkin akan terlibat dalam sekuel.

M230918 WD002 scaled

Akhir sekali, watak misteri dikesan menjelang penghujung treler, yang ramai membuat spekulasi Captain Marvel sebagai Binary. Sesiapa sahaja figura yang sedang berjalan melepasi Monica, mereka memakai pakaian seragam yang serupa dengan Binary, tetapi ia mungkin juga orang lain.

The Marvels akan mula ditayangkan di pawagam pada 10 November 2023, jadi kita tidak perlu tunggu lama untuk mengetahui semua jawapannya.

the marvels new poster v0 o5r3s1ma0tyb1

Mufti Pulau Pinang scaled 1

Mufti Pulau Pinang minta hentikan boikot McDonald’s Malaysia, gesa boikot berasaskan bukti

jatuh tingkat 6 hsi

Jatuh dari tingkat 6 Hospital Sultan Ismail, lelaki 22 tahun meninggal dunia