in

Jason Momoa kembali dalam teaser trailer filem Aquaman and the Lost Kingdom

Warner Bros telah mengeluarkan treler teaser untuk filem DC Aquaman and the Lost Kingdom, sekuel kepada Aquaman yang mencecah $1.1 billion US dolar pada tahun 2018. Teaser terbaru ini memberi kita pandangan pertama pada filem tersebut, yang akan ditayangkan pada 20 Disember 2023.

image 9

Teaser dibuka dengan watak Aquaman (Jason Momoa) berenang melalui landskap bawah air yang berwarna-warni. Kita kemudian melihat Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), yang masih didorong oleh dendam atas kematian bapanya. Kali ini, Black Manta lebih hebat daripada sebelumnya, menggunakan kuasa Black Trident yang diperolehinya.

image 8

Aquaman perlu bekerjasama dengan abangnya yang dipenjarakan Orm (Patrick Wilson) untuk mengalahkan Black Manta. Bersama-sama, mereka mesti mengetepikan perbezaan mereka untuk melindungi kerajaan mereka dan menyelamatkan dunia daripada kemusnahan yang tidak dapat dipulihkan.

image 10

Teaser trailernya pendek, tetapi penuh dengan aksi dan keterujaan. Jelas sekali bahawa Aquaman and the Lost Kingdom akan menjadi filem yang menakjubkan, dan ia pasti menggembirakan para peminat filem dari DC Comics.

syed saddiq muda pembangkang

MUDA umum keluar blok kerajaan perpaduan, bertukar sebagai pembangkang kuasa ketiga

mek habsah meninggal dunia

Penyanyi, pelakon dan pelawak veteran Mek Habsah meninggal dunia pada usia 67 tahun