casio g shock league of legends lol
in

Jam Tangan G-Shock League of Legends akan mula dilancarkan di Malaysia pada 9 November 2023

Panggilan untuk semua peminat League of Legends! Jam tangan kolaborasi Casio G-Shock League of Legends yang dinanti-nantikan peminat akhirnya akan dikeluarkan di Malaysia pada minggu ini, 9 November 2023.

Siri ini terdiri daripada dua model: GM-B2100LL-1A yang diinspirasikan oleh Hextech, dan GA-110LL-1A yang diinspirasikan oleh Jinx.

Hextech GM-B2100LL-1A

lol pitover 0815 1920x816 low

G-Shock GM-B2100LL-1A ialah model premium yang menampilkan binaan keluli tahan karat penuh dan jalur, dengan aksen berwarna emas yang telah bersalut ion tua. Ia mempunyai paparan LCD terbalik berwarna biru dan dail dengan aksen biru muda. Pengaktifan skrin LED onboard akan mengeluarkan cahaya putih.

Penjenamaan League of Legends boleh didapati pada pautan jalur dan pada bekas keluli tahan karat di belakang jam tangan. Seperti model asal G-Shock GA-2100-1A, varian Hextech turut menampilkan kuasa Tough Solar dan keupayaan pautan telefon pintar Bluetooth.

Jinx GA-110LL-1A

lol jinx 0811 1920x816 low

Model G-Shock GA-110LL-1A yang diinspirasikan oleh Jinx memancarkan gabungan warna hitam, kuning, merah jambu dan putih di seluruh badan dan jalurnya. Bahagian paparan pada muka jamnya juga disertakan dengan warna biru dan merah jambu, manakala subdail menampilkan bentuk roket. Selain itu, grafik Jinx sendiri boleh didapati di jalur bawah, manakala roketnya membuat penampilan lain pada jalur di atas.

Seperti model Hextech, logo League of Legends juga muncul pada sarung belakang jam tangan. Sementara itu, pengaktifan LED onboard akan mengeluarkan seperti letupan cahaya oren yang terang.

Harga dan Ketersediaan

Kedua-dua jam tangan G-Shock x League of Legends akan tersedia di kedai dalam talian Casio Malaysia pada 9 November 2023, dan akan berada di rak kedai melalui semua pengedar sah G-Shock di seluruh negara tidak lama lagi. Hextech GM-B2100LL-1A akan berharga RM4,795 manakala GA-110LL-1A yang diinspirasikan dari watak Jinx akan mula dijual pada harga RM965.

Sumber: Game Is Hard

BH4BINCANGTIKTOK O BHfield image socialmedia

Nama PKR serta logo telah dikeluarkan dari laman web Liberal International

elon musk and the new logo x sixteen nine

X dilaporkan mula menjual nama pengguna yang tidak aktif sebanyak $50,000