casio g shock league of legends lol
in

G-Shock bersama League of Legends hasilkan dua model jam tangan edisi terhad

Casio dan Riot Games telah bekerjasama untuk mencipta barisan baharu jam tangan G-Shock edisi terhad yang diilhamkan oleh League of Legends, permainan video arena pertempuran dalam talian berbilang pemain (MOBA) yang popular. Koleksi ini menampilkan dua model jam tangan, model GA-2100-1A yang diinspirasikan oleh Hextech, dan model GA-110-1A berdasarkan watak Jinx.

Model GA-110LL-1A

lol jinx 0811 1920x816 low

Model Hextech mempunyai badan keluli tahan karat penuh dan jalur dengan bezel berwarna emas, kepingan jalur dan penutup pengapit. Selebihnya jam tangan mempunyai kemasan hitam matte, dan butangnya menampilkan aksen biru muda dan paparan LCD terbalik berwarna biru. Logo League of Legends boleh didapati pada pautan jalur dan bekas keluli tahan karat belakang jam tangan.

GM-B2100LL-1A

lol pitover 0815 1920x816 low

Model GA-110LL-1A yang diilhamkan oleh Jinx menampilkan skema warna yang lebih bersemangat, dengan aksen hitam, kuning, merah jambu dan putih pada keseluruhannya. Bahagian paparan pada muka jam juga menampilkan warna biru dan merah jambu, dan subdail diwakili oleh roket tandatangan Jinx dan bukannya tangan biasa. Grafik watak itu sendiri boleh didapati di jalur bawah, dan roketnya membuat penampilan lain pada jalur di atas. Seperti model Hextech, logo League of Legends muncul pada sarung belakang keluli tahan karat jam tangan, serta pada band.

Kedua-dua jam tangan League of Legends x G-Shock menampilkan ciri kuasa Tough Solar dan keupayaan pautan telefon pintar Bluetooth. Model Hextech juga menampilkan lampu LED putih, manakala model Jinx menampilkan lampu LED jingga yang terang seperti letupan.

Jam tangan League of Legends x G-Shock akan dikeluarkan di Jepun pada 20 Oktober 2023, dengan model Hextech GM-B2100LL-1A dijual pada harga JPY 137,500 (RM4,327) dan Jinx GA-110LL-1A pada harga JPY26, 400 (RM830). Casio masih belum mengumumkan ketersediaan bagi pasaran antarabangsa atau harga rasmi untuk kedua-dua model.

Sumber: Casio

kak line pom elly mazlein tarik diri gegar vaganza gv10

Kak Lina umum tarik diri dari mengacarakan All Stars Gegar Vaganza (GV10)

rais yatim rumah p ramlee rosak

“Tentu sekali roh ‘Ramlee’ menangis lihat rumah pusakanya” – Rais Yatim gesa baiki rumah warisan Tan Sri P. Ramlee