in ,

Beyoncé kongsi teaser treler untuk filem konsert ‘Renaissance: A Film by Beyoncé’

Beyoncé melancarkan treler rasmi untuk filem konsert berdasarkan Jelajah Dunia Renaissance 2023 akan datang.

Tajuk rasmi filem itu ialah “Renaissance: A Film by Beyoncé,” dan penyanyi itu telah membuka pra-jualan tiket di rangkaian pawagam sekitar USA. Ia akan ditayangkan di pawagam US sana mulai 1 Disember 2023 nanti.

beyone kevin mazur 2

“Apabila saya membuat persembahan, saya tiada apa-apa selain bebas. Matlamat saya untuk lawatan ini adalah untuk mewujudkan tempat di mana semua orang bebas, dan tiada siapa yang dinilai.” kata Beyoncé menerusi video trelernya.

Treler itu memberi sedikit teaser kepada visual yang menarik, dengan Beyoncé membuat persembahan dalam pelbagai kostum dan set yang bergaya. Filem itu juga berjanji akan menjadi kenangan peribadi serta intim penyanyi berkenaan, kerana ia akan memaparkan rakaman dia berlatih bersama anak-anak dan suaminya, Jay-Z.

GettyImages 1503043530 scaled e1693592634359

“Renaissance: A Film by Beyoncé” ialah filem konsert keempat penyanyi itu, dan ia dijangka menjadi salah satu tayangan filem yang paling dinanti-nantikan tahun ini. Beyoncé terkenal dengan video muziknya yang inovatif serta persembahan yang menakjubkan secara langsung, dan para peminat pasti tidak sabar untuk menonton filem konsert itu.

Berita mengenai filem konsert itu datang selepas Taylor Swift telah menetapkan filem konsert The Eras Tour. Filem tersebut bakal ditayangkan di pawagam lebih 100 negara, namun Malaysia terkecuali dari senarai 100 negara tersebut.

Sumber: YouTube

naim pc

Bantuan keperluan asasi MAIWP dinaikkan kepada RM300 mulai tahun depan

ortiza ira kifarah

Ira Kazar dikatakan telah terima kifarah, menurut kata pelakon Nur Nilam Ortiz