the real papadom
in

“The real Papadom” – Ikatan bapa dan anak perempuannya mencairkan hati netizen

Kasih sayang seorang bapa kepada anak perempuannya adalah sesuatu yang istimewa dan berharga. Itulah yang ditunjukkan oleh pengguna TikTok @knizamk1982 dalam video yang disiarkannya, menampilkan anak perempuannya Yaya.

Video itu mengandungi beberapa gambar dan klip dia dan anak perempuannya berpelukan antara satu sama lain dalam keadaan berbeza. Sejak kecil hingga dewasa, Yaya sentiasa mencari pelukan dan kasih sayang ayahnya.

@knizamk1982

yaya yang manja

♬ Two Steps Behind – Acoustic – Def Leppard

“The real Papadom”

Tidak kira sama ada dia gembira atau sedih, dia akan berlari ke arah bapanya dan memeluknya, seolah-olah mengatakan bahawa tiada apa yang boleh membuatkan dia berasa lebih selamat dan damai daripada berada dalam pelukan ayahnya.

vlcsnap 2023 08 23 09h41m16s344

Ramai netizen tersentuh dengan video tersebut dan mengulas betapa manis dan indahnya ikatan bapa dan anak itu.

Malah ada antara mereka membandingkannya dengan filem Papadom yang dibintangi oleh Afdlin Shauki dan Liyana Jasmay yang menggambarkan hubungan yang hampir sama.

vlcsnap 2023 08 23 09h41m29s030

Dalam pada itu, netizen turut memuji bapa yang menunjukkan kasih sayangnya terhadap anak perempuannya itu dengan cara yang tulus dan ikhlas. Mereka berkata lagi bahawa kasih sayang seorang bapa tidak boleh ditukar ganti.

Sumber: TikTok

penyokong penang pulau pinang kedah gaduh

Pergaduhan penyokong Pulau Pinang dengan Kedah tercetus luar stadium

touch n go parkinsecure

Touch ‘n Go melancarkan ParkInsure, RM5 sebulan untuk perlindungan anda dan kereta di tempat parkir