ustazah sangats
in

Tanpa malu berkongsi tips hubungan intim suami isteri secara terang-terangan, Fatin Fauzi disiasat

Di sebalik kontroversi sebelum ini yang menyelubungi dirinya dalam penyebaran ‘ilmu rumahtangga’ tanpa sekatan di media sosial, Fatin Fauzi, yang juga dikenali sebagai Atin, tetap tidak belajar dari kesilapan lalu, dan masih berkongsi ilmu pengetahuan secara umum yang kurang sesuai dengan budaya masyarakat negara ini.

Baru-baru ini, namanya kembali muncul di media sosial apabila individu tersebut berkongsi perbualan mengejutkan di mana dia terlibat dalam ajaran songsang dengan ahli komuniti ‘sangapnya’.

Bimbang dengan pengaruh Atin yang semakin meningkat, netizen menyeru pihak berkuasa seperti Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) untuk melancarkan siasatan dan mengambil tindakan yang sewajar terhadapnya.

caprice.jpeg

Isu itu telah mendapat perhatian Senator Dato’ Setia Dr Haji Mohd Na’im Haji Mokhtar, Menteri Agama, dan berjanji akan menangani perkara itu dengan segera.

“Saya juga telah mengarahkan JAKIM untuk memanggil dan membuat pertemuan bersama pihak berkenaan, untuk diberi nasihat dan juga bimbingan.

“Dalam hidup ini, ada satu akhlak yang paling penting iaitu perasaan malu. Ada perkara yang tidak perlu kita bincang secara terbuka, termasuklah dalam bab hubungan intim suami isteri.

“Apatah lagi topiknya dengan menggunakan bahasa berbaur lucah. Ini bukan akhlak Islam,” katanya.

pewangi kering 1

Dengan teknik ini, pewangi yang telah kering boleh kembali segar baunya

plat ff qrt 1

Abjad plat FF untuk Putrajaya dan QRT untuk Sarawak telah mula dibida