piknik monyet
in

Niat nak tenang berkelah tepi pantai, tak sangka monyet datang ‘join’ sama

Video tiga gadis diserang monyet ketika berkelah di tepi pantai tular di media sosial. Gadis-gadis itu dilihat sedang menikmati pemandangan yang indah, merakam detik-detik mereka bersama, sehingga kejadian itu berlaku.

@shahieeera Dah kalau namanya monyet tu memang betul monyet punya perangai 😔🐒 #fyp #fypage #foryou #viral #fypシ #funny #foryoupage #meme #behindthescenes #trending #fypシ゚viral #viralvideo #funnyvideos #tiktok #like #follow #explore #xyzbca #tiktokmalaysia #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #lawak ♬ original sound – عين – seketuiain

Selesai sahaja mereka membaca doa, seekor monyet muncul menyebabkan mereka panik dan melarikan diri. Video itu merakamkan gadis-gadis itu dikejar oleh monyet ketika mereka cuba menyelamatkan makanan mereka dan memegang periuk berisi makanan.

Apa yang menghiburkan netizen ialah walaupun dalam keadaan huru-hara, gadis-gadis itu gelak bersama walaupun dalam keadaan panik.

“Wei part die lari bertiga tu kelakar teruk. Apa pun selamatkan periuk mak aku dulu. Yang pergi lari berlari tu lawak betul rasa.

“Lari bawa periuk tu lawak. Nasib baik dia tak ambil phone,” tulis netizen.

Sumber: TikTok

suami isteri curi tabung masjid dungun

Suami isteri diberkas selepas disyaki cuba pecah tabung masjid di Bukit Besi, Dungun

maxresdefault 20

Treler teaser pertama Elio, filem dari Disney dan Pixar mengenai budak yang diculik makhluk asing