BH4BINCANGTIKTOK O BHfield image socialmedia
in

Nama PKR serta logo telah dikeluarkan dari laman web Liberal International

Parti Keadilan Rakyat (PKR) telah mengeluarkan nama parti dan logonya daripada laman web Liberal International, dan sedang mempertimbangkan tindakan undang-undang terhadap pihak yang menyebarkan dakwaan bahawa PKR adalah ahli pertubuhan itu.

Ketua Penerangan PKR, Fahmi Fadzil, mengesahkan Liberal International juga sedar PKR bukan ahli. Beliau berkata PKR telah berhubung dengan pertubuhan itu untuk mengeluarkan logonya, dan Liberal International telah mengeluarkannya dalam masa setengah jam.

21c55550 fahmi fadzil bernama new 051123

Fahmi yang juga Menteri Komunikasi dan Digital berkata, PKR prihatin terhadap serangan terhadap parti itu. Beliau berkata Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) telah menerima maklum balas mengenai lebih 200 kandungan berkaitan Liberal International yang dikaitkan dengan PKR.

“Memang ada tingkah laku yang diselaraskan dan ini serangan politik dan penting saya jelaskan fakta, PKR bukan ahli Liberal International,” jelasnya.

Tambahnya, PKR sedang mempertimbangkan tindakan undang-undang terhadap pihak yang menyebarkan dakwaan itu. Dia berkata bahawa dia akan meminta peguamnya meneliti perkara itu, dan berharap semua orang berhenti membuat tuduhan itu.

F9

Liberal International ialah sebuah organisasi parti politik liberal sedunia yang diasaskan di Oxford pada tahun 1947. Ia merupakan rangkaian utama parti liberal yang bertujuan untuk mengukuhkan liberalisme di seluruh dunia.

Sumber: FMT

pickpocket 542736887

Wanita Malaysia berumur 75, mencuri di Singapura sejak 1971 dijatuhkan hukuman penjara 4 tahun

casio g shock league of legends lol

Jam Tangan G-Shock League of Legends akan mula dilancarkan di Malaysia pada 9 November 2023