sheila menggila lagi 2
in

Inspektor Sheila buat hal lagi, kali ini perlekeh polis pangkat Lans Koperal di balai polis

Nama Inspektor Sheila, seorang pegawai polis yang terkenal dengan tingkah laku kontroversi sebelum ini, sekali lagi dirakam video meninggikan suara dan memperlekehkan pegawai bawahan di Balai Polis Seri Petaling di Kuala Lumpur. Insiden yang berlaku pada hari Isnin itu telah dirakam dan dimuat naik di akaun Twitter MYNEWSHUB.

Dalam video itu, Inspektor Sheila boleh dilihat duduk di kaunter perkhidmatan pelanggan polis, didakwa menjawab aduan yang dibuat terhadapnya oleh orang awam. Pegawai kanan polis itu didengari menggunakan bahasa yang tidak sopan terhadap seorang Lans Koperal, seorang lagi anggota polis.

“You (awak) pangkat apa? Lans Koperal, jangan bagi Lans Koperal bagi saya arahan?

“Siapa pegawai atasan? Saya Inspektor, hanya incharge (pegawai atasan) boleh bagi saya arahan. Jangan ingat saya takut,” katanya.

Kejadian ini susulan laporan Ahad lalu yang menyatakan Inspektor Sheila ditahan kerana terlibat dalam kejadian menghina dan mengeluarkan kata-kata kurang sopan terhadap pegawai rendah polis di Taman Sri Gombak, Batu Caves, Khamis lalu.

Ketua Polis Selangor, Datuk Hussein Omar Khan, mengesahkan penahanan itu dan menyebut pegawai berusia 35 tahun itu telah ditahan bagi memudahkan siasatan lanjut berhubung kes itu.

Sumber: Twitter

WhatsApp Image 2023 06 19 at 09.50.50

Puluhan al-Quran dan kitab agama tidak musnah dalam kebakaran di SMI Kampung Assam Jawa

grab rider5 scaled 1

20% pelajar dari SPM 2022 akan menjadi rider penghantar makanan, menurut Persatuan P-Hailing Malaysia