mistik 6 tahun
in

Badan Tok Wan panas dan berbulu – kanak-kanak kongsi cerita misteri semasa kejadian

Kejadian luar biasa yang berlaku semalam telah mendapat perhatian netizen apabila seorang kanak-kanak berusia 6 tahun memandu Toyota Vios dan memulakan perjalanan bersama adiknya yang berusia 3 tahun. Walau bagaimanapun, cerita itu berubah menjadi misteri, menyebabkan ramai yang tertarik.

Setelah ditahan polis, kanak-kanak itu membongkar cerita pelik yang dikaitkan dengan mistik, mendakwa bahawa dia bukan orang yang mengawal kereta pada malam yang malam itu. Sebaliknya, dia menceritakan kehadiran beberapa lelaki di dalam kenderaan itu, yang disebut sebagai ‘Tok Wan,’ ‘Pak Lang,’ dan ‘Pak Cik.’

vocket kanak kanak 6 tahun pandu kereta kongsi kisah mistik 2

Peliknya, ‘Tok Wan’ disifatkan sebagai individu yang berbulu dan berbadan panas, dengan budak lelaki berusia 6 tahun itu dikatakan duduk di atas ribanya ketika kereta itu sedang bergerak. Semasa kisah yang membingungkan ini terbongkar, pihak penguatkuasa dan orang dewasa menjadi semakin pelik dengan rasa tidak percaya.

Dalam rakaman audio yang dikongsi, seorang lelaki mempersoalkan kewajaran seorang kanak-kanak dapat melepaskan brek tangan kereta, dan menggerakkan kereta keluar dari tempat letak kereta. Bingung dengan bagaimana Toyota Vios itu berjaya dipandu ke jalan keluar, dan melepasi antara dua kenderaan lain yang diletakkan. Bagaimana semua ini mampu dicapai oleh seorang kanak-kanak kecil?

Memandangkan kisah misteri ini terus membingungkan, ahli keluarga tetap rasa bersyukur, kerana kanak-kanak tersebut tidak mengalami sebarang kecederaan teruk, namun tidak dapat menjelaskan perkara yang logik akal.

Sumber: HotDTaiping

pixel line 1683745646939

Google melancarkan peranti baharu Pixel Fold, Tablet Pixel and Pixel 7a

2067900

Saksi ke-7 perbicaraan Ebit Lew memberi 436 gambar dalam telefon bimbitnya